Koncertek

A 2020. november 9-én bejelentett korlátozó intézkedések okán szervezetünk élő koncertjeinek megtartása ellehetetlenült, így sajnálattal tudatjuk, hogy 2020. december 13-ig valamennyi koncertünk törlésre került. Bizakodva tekintünk a 30 napos korlátozó intézkedéseket követő időszakra, így ha a koncert tartásának akadálya nem lesz, 2020. december 14-től talán újra találkozhatunk élőben is közönségünkkel.

Bár szinte a teljes adventi időszakunk a klasszikus értelemben törlésre került, mégis úgy gondoljuk, hogy harangjaink méltó képviselői a karácsonynak, így az eredetileg tervezett időpontban adventi nagykoncertünket megtartjuk. Most még nagyobb szükségünk van közönségünk támogatására, reakcióira, így kérjük, kövesse nyomon virtuálisan is az adventi eseményeinket, és 2020. december 20-án, advent aranyvasárnapján 17 órakor helyezze magát kényelembe, hogy megtekinthesse ingyenes online koncertünket. Hogy ez a karácsony se maradhasson harangszó nélkül!

Köszönjük, hogy velünk tart, és reméljük, még idén lesz lehetőségünk a személyes találkozásra!

Koncert időpontjaKoncert helyszíne
2020. december 20. (vasárnap) 17:00Online koncert
A Szironta Együttes közreműködése a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
Igazából karácsony koncertshowján 2019 decemberében.

Térzene programjaink segítségével közterekre visszük a harangszót! A koncertek tereken, parkokban, zenepavilonokban valósulnak meg, ingyenesen látogathatók. Térzene programjainkat az Emberi Erőforrások Minisztériuma a “Forrás a zenének, feladat a zenésznek” programja keretében támogatja.

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Egy kamaraegyüttes nem létezhet közönség nélkül, hiszen előadásainkkal is az a célunk, hogy megismertessük, megszerettessük hangszerünket. A kialakult járványhelyzet okán 2020 március-május között online találkozhatott velünk közönségünk, majd 2020. májusától útjára indítottuk “sarokkoncertjeinket” is. A társasházakba szorult lakók zenei élményhez juttatását vállalta fel a Tér-Zene Program, amely tulajdonképpen klasszikus közönség nélküli, utcán, az adott lakótömb számára biztosította a zenéhez való hozzáférést.

Első online koncertünk megtekintése:


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close