Koncertek

Karácsonyi harangkoncert
A 2020. december 26-án 19 órakor vetített koncert megtekintése:

Best of Szironta”
A 2020. december 19. 19 órakor vetített koncert megtekintése:

A 2020. november 9-én bejelentett korlátozó intézkedések, majd azok decemberi meghosszabbítása okán szervezetünk élő koncertjeinek megtartása ellehetetlenült, így sajnálattal tudatjuk, hogy 2021. január közepéig valamennyi koncertünk törlésre került.

A teljes adventi időszakunk törlése embertpróbáló volt, azonban népi vígaszt nyújthatott a 2020. december 19-i “Best of…” koncertünk, majd a december 26-i ünnepi koncertünk, melyet az oldal tetején megtekinthetnek. Köszönjük, hogy közel ezren követték élőben koncertünket, hiszen ebben az időszakban még nagyobb szükségünk van közönségünk támogatására, reakcióira. Önöknek köszönhető, hogy ez a karácsony sem maradt harangszó nélkül!

Köszönjük, hogy velünk tart, és reméljük, hogy hamarosan lehetőségünk lesz a személyes találkozásra is!

Koncert időpontjaKoncert helyszíne
Kérjük, látogasson vissza később!
A Szironta Együttes közreműködése a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar
Igazából karácsony koncertshowján 2019 decemberében.

Térzene programjaink segítségével közterekre visszük a harangszót! A koncertek tereken, parkokban, zenepavilonokban valósulnak meg, ingyenesen látogathatók. Térzene programjainkat az Emberi Erőforrások Minisztériuma a “Forrás a zenének, feladat a zenésznek” programja keretében támogatja.

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Egy kamaraegyüttes nem létezhet közönség nélkül, hiszen előadásainkkal is az a célunk, hogy megismertessük, megszerettessük hangszerünket. A kialakult járványhelyzet okán 2020 március-május között online találkozhatott velünk közönségünk, majd 2020. májusától útjára indítottuk “sarokkoncertjeinket” is. A társasházakba szorult lakók zenei élményhez juttatását vállalta fel a Tér-Zene Program, amely tulajdonképpen klasszikus közönség nélküli, utcán, az adott lakótömb számára biztosította a zenéhez való hozzáférést.

Első online koncertünk megtekintése:


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close