Koncertrendelés

Tisztelt Partnerünk!
Magyarország Kormánya a 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletében döntött Magyarország teljes területére vonatkozó különös jogi állapot, veszélyhelyzet kihirdetéséről. Az új koronavírus miatti veszélyhelyzet elrendelésével számos korlátozást is érvénybe léptettek, amely okán az elmúlt napok eseményeivel is összhangban, zenészeink, munkatársaink egészségének védelme érdekében a Szironta Együttes Igazgatósága az alábbi intézkedéseket hozta:
Az 500 harang koncertjei programunk megvalósítását és fellépéseinket határozatlan időre felfüggesztjük. Az elmaradt koncertekkel kapcsolatosan szervezetünk a veszélyhelyzet feloldását követően egyeztet a fellépésszervezőkkel.

Koncertekre együttesünk 2020. szeptember 15. utáni időszakra köt szerződést.


Köszönjük, hogy érdeklődik a Szironta Együttes koncertjei után és bízunk benne, hogy hamarosan az Ön rendezvényén is felcsendülhetnek harangjaink. Az alábbiakban koncertjeinkkel kapcsolatos technikai és egyéb feltételeket olvashat, melyek segítségére lehetnek a pontos és problémamentes koncertmegvalósításhoz.

Koncertszervező:Papp-Lukács Jolán
Telefonszám:+36 25 222 111
+36 30 372 4560
E-mail cím:iroda@szironta.hu
Személyes ügyfélszolgálat:2456 Besnyő, Viola utca 5.
Nyitva tartás: Hétköznap, kedden 10-12 óra és csütörtökön 13-15 óra
Kizárólag előzetes telefonos egyeztetés alapján!
YouTube: A Szironta Együttes hivatalos YouTube csatornája
Facebook:A Szironta Együttes hivatalos Facebook oldala

Technikai és egyéb feltételek

A Szironta Együttes koncertjeit mindig élő előadásban valósítja meg, ezért az alábbi technikai feltételeket elengedhetetlenek:

  • Szabad téren a hangszerek megóvása érdekében kizárólag padlózattal, tetővel és lehetőleg oldalfalakkal ellátott színpadon tudunk közreműködni. A hangszereink védelmére kiemelt figyelmet kell fordítanunk, így azokat közvetlen napsütéstől, esetleges csapadéktól, széltől óvnunk szükséges. Szerződésben rögzítjük, hogy amennyiben ezek a feltételek nem állnak rendelkezésre, az előadást megrendelő válik a kárviselővé. Megjegyzendő, hogy a hangszerek biztosítási értéke a 10 millió forintot meghaladja.
  • A harangok hangosítása komoly feladat. Sok helyen azonban a harangok hangosítására nincs is szükség. A csarnokszerű helyeken, templomokban pár száz fős közönségig a hangszerek saját hangja élvezetes előadást tud biztosítani, ebben az esetben egy mikrofonra van szükségünk a konferáláshoz. Azonban szabad téren, nagy alapterületű helyeken a hangszer hangosítása szükséges, melyet ideálisan 3-4 térmikrofonnal lehet a legjobban megoldani. Szervezetünk kb. 1000 főig képes saját technikával a hangosítást külön díj ellenében biztosítani (Bose hangrendszerrel és hangfalakkal), ilyen igény esetén kérjük, szerződéskötéskor ezt jelezze felénk!
  • Amennyiben a koncerten az összes hangszerünket használjuk, azok súlya a 200 kg-ot is meghaladja. A gyors ki- és lepakolás okán az előadás közvetlen közelében egy kisbusz számára behajtási engedélyt, valamint az előadást megelőző és követő legalább fél-fél óra időtartamot is beleértve ingyenes parkolási lehetőséget kérünk.
  • Amennyiben a koncert helyszínén 18 foknál tartósan hidegebb van, úgy a hangszereket legalább 15 percet a koncerthelyszínen pihentetni szükséges. Szintén csak 18 foknál tartósan melegebb helyszínen van lehetőség arra, hogy együttesünk formaruhában működjön közre. Főleg a téli időszakban sok esetben kizárólag téli ruházatban tudunk koncertezni. Zenészeink egészsége fontos számunkra.
  • Együttesünk speciális borítású asztalt biztosít a hangszereknek, így a koncertet megrendelőnek kizárólag a megfelelő méretű színpad biztosítása a feladat. Minimálisan 3 asztalt szükséges használnunk, melynek mérete 540 cm x 80 cm, magassága 85 cm. Vagyis minimálisan 6 m x 3 m színpadfelület szükséges (két soros elrendezés esetén 4 x 4 m-es színpadfelület is megoldható). Az asztalaink fekete színű terítői segítik azt, hogy bármilyen környezetbe beilleszthetők legyenek.

Természetesen együttesünk rugalmasan kezeli a fellépési feltételeket, azonban a mögöttünk lévő többszáz koncert tapasztalatai alapján kérjük a fentiek betartását. Közös érdek, hogy a közönségünk profin megvalósított előadás után szép élménnyel térjen haza.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close