Koncertrendelés


Köszönjük, hogy érdeklődik a Szironta Együttes koncertjei után és bízunk benne, hogy hamarosan az Ön rendezvényén is felcsendülhetnek harangjaink. Az alábbiakban koncertjeinkkel kapcsolatos technikai és egyéb feltételeket olvashat, melyek segítségére lehetnek a pontos és problémamentes koncertmegvalósításhoz.

Koncertszervezés
Telefonszám:+36 25 222 111
+36 30 5 777 666
E-mail cím:koncert@szironta.hu
Személyes ügyfélszolgálat:2456 Besnyő, Viola utca 5.
Nyitva tartás: Hétköznap, kedden 10-12 óra és csütörtökön 13-15 óra
Kizárólag előzetes telefonos egyeztetés alapján!
YouTube: A Szironta Együttes hivatalos YouTube csatornája
Facebook:A Szironta Együttes hivatalos Facebook oldala

Technikai és egyéb feltételek

A hatályos technikai rider letöltése

A Szironta Együttes koncertjeit mindig élő előadásban valósítja meg, ezért az alábbi technikai feltételeket elengedhetetlenek:

  • Szabad téren a hangszerek megóvása érdekében kizárólag padlózattal, tetővel és lehetőleg oldalfalakkal ellátott színpadon tudunk közreműködni. A hangszereink védelmére kiemelt figyelmet kell fordítanunk, így azokat közvetlen napsütéstől, esetleges csapadéktól, széltől óvnunk szükséges. Szerződésben rögzítjük, hogy amennyiben ezek a feltételek nem állnak rendelkezésre, az előadást megrendelő válik a kárviselővé. Megjegyzendő, hogy a hangszerek biztosítási értéke a 10 millió forintot meghaladja.
  • A harangok hangosítása komoly feladat. Sok helyen azonban a harangok hangosítására nincs is szükség. A csarnokszerű helyeken, templomokban pár száz fős közönségig a hangszerek saját hangja élvezetes előadást tud biztosítani, ebben az esetben egy mikrofonra van szükségünk a konferáláshoz. Azonban szabad téren, nagy alapterületű helyeken a hangszer hangosítása szükséges, melyet ideálisan 3-4 térmikrofonnal lehet a legjobban megoldani. Szervezetünk kb. 1000 főig képes saját technikával a hangosítást külön díj ellenében biztosítani (Bose hangrendszerrel és hangfalakkal), ilyen igény esetén kérjük, szerződéskötéskor ezt jelezze felénk!
  • Amennyiben a koncerten az összes hangszerünket használjuk, azok súlya a 200 kg-ot is meghaladja. A gyors ki- és lepakolás okán az előadás közvetlen közelében egy kisbusz számára behajtási engedélyt, valamint az előadást megelőző és követő legalább fél-fél óra időtartamot is beleértve ingyenes parkolási lehetőséget kérünk.
  • Amennyiben a koncert helyszínén 18 foknál tartósan hidegebb van, úgy a hangszereket legalább 15 percet a koncerthelyszínen pihentetni szükséges. Szintén csak 18 foknál tartósan melegebb helyszínen van lehetőség arra, hogy együttesünk formaruhában működjön közre. Főleg a téli időszakban sok esetben kizárólag téli ruházatban tudunk koncertezni. Zenészeink egészsége fontos számunkra.
  • Együttesünk speciális borítású asztalt biztosít a hangszereknek, így a koncertet megrendelőnek kizárólag a megfelelő méretű színpad biztosítása a feladat. Minimálisan 3 asztalt szükséges használnunk, melynek mérete 540 cm x 80 cm, magassága 85 cm. Vagyis minimálisan 6 m x 3 m színpadfelület szükséges (de legalább 4,7 x 3,7 m-es színpadfelület is elegendő nem ideálisan elrendezett asztalok esetén). Az asztalaink fekete színű terítői segítik azt, hogy bármilyen környezetbe beilleszthetők legyenek.

Természetesen együttesünk rugalmasan kezeli a fellépési feltételeket, azonban a mögöttünk lévő ezernél is több koncert tapasztalatai alapján kérjük a fentiek betartását. Közös érdek, hogy a közönségünk profin megvalósított előadás után szép élménnyel térjen haza.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close