Rendkívüli közlemény

Koronavírus miatti intézkedések (II.)
2020. március 20.

Tisztelt Partnerünk!
Magyarország Kormánya a 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletében döntött Magyarország teljes területére vonatkozó különös jogi állapot, veszélyhelyzet kihirdetéséről. Az új koronavírus miatti veszélyhelyzet elrendelésével számos korlátozást is érvénybe léptettek, amely okán az elmúlt napok eseményeivel is összhangban, zenészeink, munkatársaink egészségének védelme érdekében a Szironta Együttes Igazgatósága az alábbi intézkedéseket hozta:

  • Az 500 harang koncertjei programunk megvalósítását és fellépéseinket határozatlan időre felfüggesztjük. Az elmaradt koncertekkel kapcsolatosan szervezetünk a veszélyhelyzet feloldását követően egyeztet a fellépésszervezőkkel. Koncertigényeket együttesünk 2020. szeptember 15-öt követően fogad.
  • A 2020. május 16-ra tervezett 14. CsengőFest rendezvényünket töröljük.
  • A Szironta Szakkörök programunkat további intézkedésig leállítjuk. Ez érinti a besnyői Pöttömsziget Óvoda, a besnyői Arany János Általános Iskola, az adonyi, az iváncsai, pusztaszabolcsi és ráckeresztúri óvodákban zajló valamennyi foglalkozást, a besnyői, pusztaszabolcsi és sárosdi felnőtt foglalkozásokat is. Keressük a szakköreink személyes kontaktus nélküli bevezetésének lehetőségét.
  • Adóbevallásokkal kapcsolatos tevékenységünk további intézkedésig személyes kapcsolattartás nélkül működik tovább. Az adózói dokumentumokat online vagy irodánknál lévő postaládába bedobva tudják hozzánk eljuttatni. Az adóbevallások online fogadására az ado@szironta.hu e-mail cím szolgál, információt a 06 20 5 777 666 telefonszámon kérhetnek.
  • Irodai szolgáltatásainkat (DJP Pont, Mezőföldi Önkéntes Pont, nyomtatás, fénymásolás, tanácsadás) felfüggesztjük, a 2456 Besnyő, Viola utca 5. címen található ingatlanunkat az ügyfélforgalomból teljesen kizárjuk. Irodánk további intézkedésig ügyfeleket nem fogad.

Bízunk benne, hogy a veszélyhelyzet mielőbbi elmúlását követően ismét találkozhatunk irodánkban, koncertjeinken, programjainkon.
Besnyő, 2020. március 20.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close