Viva la Colombia!

A Szironta Együttes, hazánk vezető harangzenekara 2023. június 1-10. között Kolumbiában képviseli Magyarországot a X. Nemzetközi Művészeti Fesztiválon az Encanto Conjunto de Campanas meghívására.

Bár nagyon fontosnak tartjuk, hogy már nemzetközi fórumokon is képviselhetjük hazánkat, azonban kiemelt célunk, hogy az országunk határain belül is megismerjék és megkedveljék különleges hangszereinket, a kéziharangokat. Ennek kapcsán a kiutazást megelőzően 20 kedvezményes koncertlehetőséget ajánlunk fel határainkon belül, ahol elsősorban az kolumbiai utazásunkra szánt magyar vonatkozású repertoárunkat ismerhetik meg az érdeklődők. A koncertek 2023. április 11. és 2023. május 28. között, elsősorban a hétvégi napokon valósulhatnak meg.

1) „Primavera” – 1 koncert a megadott, tavaszi időszakban. Az ajánlat részeként a Szironta Együttes a szabad kapacitás függvényében, egyeztetett időpontban kb. 40 perces koncertet biztosít a településen. A Szironta Együttes 2023-as évadban meghatározott koncertdíja 250.000 Ft + ÁFA, azonban a programunkhoz kapcsolódó települések számára a koncertlehetőség FÉLÁRON, azaz 125.000 Ft + ÁFA összegért valósulhat meg ebben az időszakban.


2) „Feliz Navidad!” – 2 koncert megvalósítása a településen. Az ajánlat részeként a szabad kapacitások függvényében 2 koncertet biztosítunk a programhoz kapcsolódó települések részére: Az első koncert a tavaszi időszakban, a második pedig az adventi kiemelt időszakban valósul meg 2 x kb. 40 perces időtartamban. A két koncert összesített díja: 225.000 Ft + ÁFA, ez tulajdonképpen még egy adventi koncert költségét sem éri el.

3) Egyéb lehetőségek: Természetesen a Szironta Együttes célja a harangzene népszerűsítése, így a fenti lehetőségektől eltérő igényeket is szívesen meghallgatunk és lehetőségeink szerint teljesítünk. Ez ügyben kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot velünk!

A tavaszi időszakban a kedvezményes ár feltétele, hogy koncertünk önálló keretek között elsősorban templomokban, koncerttermekben, művelődési intézményekben valósuljon meg. A tavaszi koncertek vonatkozásában ajánlatunk szabadtérre nem érvényes!

Együttesünk mára már 1.500-nál is több koncertet biztosított közönségünknek, különleges hangszereinken, az amerikai kéziharangokon. A Szironta nemcsak hazai berkeken belül mutathatta meg tudását, hanem az Egyesült Államokban, Németországban és Csehországban is képviselhette Magyarországot.

A Szironta Együttes átlagosan 40-45 perces műsort biztosít, fellépésekor igazi meglepetést okoz, hiszen aki nem ismeri a hangszert az első pár ütem megszólalása után csodálkozva tekinti, hogy ezeken a hangszereken milyen dallamokat lehet előadni. A Szironta minden esetben élő koncerttel működik közre.

A kedvezményes koncertlehetőség igénylési sorrendben, a megadott kapacitásig és a szabad időpontok függvényében áll rendelkezésre. Koncertigényét az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti, ezzel bizotsítva helyét szabad időpont esetén a kedvezményes koncertre.
Kizárólag a kitöltött űrlap segítségével tudjuk a helyet biztosítani!
Határidő: 2023. 04. 04.

Az űrlapok kitöltésével egy előzetes igényfelmérést végzünk, az semmilyen kötelezettséggel nem jár, azonban nagyban megkönnyíti a szervezési munkálatokat. A kitöltést követően minden érdeklődővel felvesszük a kapcsolatot.

Köszönjük, ha programjukhoz a Szironta Együttest választják!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close