Irány az USA!

Nyári és akár adventi koncertlehetőség!

⚠️⚠️ FONTOS INFORMÁCIÓ ⚠️⚠️

A koncertigények száma elérte az együttesünk által felajánlott koncertszámot, azonban az űrlapot nem zárjuk le, annak kitöltésére a 2022. június 17-i határidőig lehetőség van. Együttesünk mindent elkövet, hogy a keretszámon felüli igényeket is az eredeti feltételek szerint tudja megvalósítani.

⚠️⚠️ FONTOS INFORMÁCIÓ ⚠️⚠️

A Szironta Együttes 2022. augusztus 1-6. közötti időszakban részt vesz a 20. International Handbell Symposiumon, ezzel először kap képviseletet Magyarország és Kelet-Közép-Európa a világ legrangosabb, harangzenészeknek szóló rendezvényén. A kiutazást megelőzően a Szironta Együttes még 15 koncertlehetőséget ajánl fel kedvezményesen, melyen elsősorban az USA-ba is szánt repertoárt ismerhetik meg az érdeklődők. A koncertek 2022. június 24. – 2022. július 24. között valósulnak meg.

A programhoz kapcsolódó települések több ajánlat közül választhatnak:

1) „Irány az USA!” – Egy alkalommal koncert a megadott időintervallumban. Az ajánlat részeként a Szironta Együttes a szabad kapacitás függvényében, egyeztetett időpontban kb. 40 perces koncertet biztosít a településen, mely vonatkozásában a koncertszervezéssel, utazással kapcsolatos költségek megtérítését kérjük. A Szironta Együttes a koncert átlagosan 200.000 Ft+ÁFA tiszteletdíjától eltekint, így a településen a koncertlehetőség 60.000 Ft + ÁFA összegért valósulhat meg.

2) „Télből nyárba” – Kettő koncert megvalósítása a településen. Az ajánlat részeként a szabad kapacitások függvényében, egy nyári és egy adventi egyeztetett időpontban biztosítunk 2 x kb. 40 perces harangkoncertet a településen. Az egyik koncert a megadott idősávban, míg a másik koncert az adventi időszakban (a szabad időpontok függvényében, szabadon választott időpontban) valósul meg. A két koncert összesített díja: 200.000 Ft + ÁFA, ez tulajdonképpen egy áráért kettő – ebből egy adventi – koncertet jelent.

A nyári időszakban a kedvezményes ár feltétele, hogy koncertünk önálló keretek között elsősorban templomokban, koncerttermekben, művelődési intézményekben vagy szabadtéri előadótereken valósuljon meg. A nyári időszakban a térzene jellegű önálló koncerteket is szívesen fogadjuk.

A kedvezményes koncertlehetőség igénylési sorrendben, a megadott kapacitásig és a szabad időpontok függvényében áll rendelkezésre. Koncertigényét az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti, ezzel bizotsítva települése helyét szabad időpont esetén a kedvezményes koncertre. Kizárólag a kitöltött űrlap segítségével tudjuk a helyet biztosítani!

http://iranyazusa.szironta.hu
Határidő: 2022. 06. 17.

Az űrlapok kitöltésével egy előzetes igényfelmérést végzünk, az semmilyen kötelezettséggel nem jár, azonban nagyban megkönnyíti a szervezési munkálatokat. A kitöltést követően minden érdeklődő rendezvényszervezővel felvesszük a kapcsolatot.

Köszönjük, ha programjukhoz a Szironta Együttest választják!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close