Becsengetnek! – Őszi koncertajánlat

A Szironta Együttes mára komoly nemzetközi elismerésre tett szert, több mint 1000 koncerttel, közte számos európai és több tengerentúli meghívást teljesítve jelenlegi akciónkkal is folytatjuk azt a célt, amit kitűztünk: az országunk határain belül megismertetni és megkedveltetni különleges hangszereinket, a kéziharangokat.

Szeptember első napjai a tanévkezdésről – a csengő megszólalásáról szólnak, ennek apropóján hirdetünk most az érdeklődők számára kedvezményes koncertlehetőségeket.

Az őszi időszakban, 2023. 08. 21. – 2023. 11. 05. között megvalósuló koncertekre jelen felhívásunk alapján a listaárból 50% kedvezményt biztosítunk, így 125.000 Ft + ÁFA + útiköltség tiszteletdíjért valósulhat meg településükön is egy kb. 40-45 perces harangkoncert.

A teljes felhívás letöltéséért kérjük, kattintson ide!


A kedvezményes koncertlehetőségre az űrlapunkon keresztül (mely az alábbiakban kitölthető, vagy önálló felületen is elérhető) lehet jelentkezni.

Határidő: 2023. szeptember 30.

Az űrlapok kitöltésével egy előzetes igényfelmérést végzünk, az semmilyen kötelezettséggel nem jár, azonban nagyban megkönnyíti a szervezési munkálatokat. A kitöltést követően minden érdeklődővel felvesszük a kapcsolatot.

Köszönjük, ha programjukhoz a Szironta Együttest választják!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close